TROUT ROE, PREMIUM (PASTRAV) 200g

TROUT ROE, PREMIUM (PASTRAV) 200g

90 RON TVA inclus
45 RON / 100 gr

Disponibilitate: Indisponibil: 0 buc.

Greutate: 200gr

Cod produs: TR200

Producator: Sudrablins

  • Descriere
  • Comentarii (0)
  • Icrele  de pastrav argintiu sunt cultivate în Marea Nordului în largul coastei Danemarcei. Fermele piscicole sunt  situate  în ape deschise cu curenți puternici. Prin urmare, pentru a obține icre de păstrăv de cea mai bună calitate, este asigurat un flux continuu și puternic de apă de mare, care este o conditie  pentru a obtine icre de calitate  . Icrele de  păstrăv au dimensiuni mai mici (2-3 mm) în comparație cu icrele somonului și sunt, de asemenea, mai crocante, deoarece coaja bobului  de icre este mai dură. Culoarea icrelor de păstrăv tinde să varieze de la galben la portocaliu strălucitor și are un gust ușor sărat, care are un gust de pește mai puțin pronunțat în comparație cu icre de somon. La fel ca alte icre  de pește, icrele de păstrăv este bogat în substanțe nutritive valoroase, fiind  nu numai o adevărată delicatesă, ci și un aliment important pentru cei care susțin o dietă sănătoasă. Icrele de  păstrăv sunt o sursă excelentă de vitamina D naturală, care este responsabilă pentru structura normală a oaselor, dinților și mușchilor din corpul uman. Acizii grași Omega 3 valoroși găsiți în mod natural în icre de păstrăv sunt, de asemenea, importanți pentru întărirea sistemului imunitar . Icrele de  păstrăv sunt bogate în vitamina B12, care este unul dintre cele mai importante oligoelement. La fel de important este de menționat că valoarea nutrițională a acestor ouă este îmbogățită și de minerale precum magneziu, fier și calciu, făcând din icrele de păstrăv un aliment unic și foarte valoros. Icrele de  păstrăv arată și au un gust grozav, așa că pot fi folosite atât ca decor frumos pentru gustări cu șampanie, cât și ca supliment la salate, se pot servi si  pe pâinea proaspăt coaptă cu brânză proaspătă, așa că vă recomandăm să le savurați în toate varianele posibile.

    Ingrediente:
    Icre de pastrav argintiu (lat. Oncorhynchus mykis) sare, conservanti: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu.

    Regiunea de captura: sunt cultivate în Marea Nordului în largul coastei Danemarcei
    Depozitare: A se pastra la temperatura de 0C -+6C, dupa deschidere, se consuma  in maxim 5 zile. Termen valabilitate vezi pe ambalaj.

    Valoare energetica 100g  758kj/181kcal

    Grasimi:........................................... 7.1g

             din care grasimi saturate:.... 1.82g

    Carbohidrati:........................................2.7g

             inclusiv zaharuri:......................0g

    Fibra:...................................................0g

    Proteine..........................................25.3g

    Sare...................................................3.7g

     

  • Adauga un comentariu