Salata de cartofi noi cu icre rosii de somon

Salata de cartofi noi cu icre rosii de somon

Ingrediente:

1 kg de cartofi noi

2 legaturi de ceapa verde

O legatura de marar

150 gr  de icre rosii

50-100 ml de ulei de măsline

1-2 lingurite de otet de vin alb

Piper alb macinat

Mod preparare:

Cartofii noi mici se spăla bine și se fierb in coaja, în apa putin sarata. Se răcesc  pana cand cartoful  este caldut  și se taie în bucăți mari (dacă cartofii sunt  destul de mici, in  jumătate). Ceapa se toaca marunt si se presara peste cartoful taiat.Pentru dressing  se amesteca uleiul de masline cu otetul  de vin. Toate ingredientele, cu excepția  icrelor se amesteca bine. Se adauga icrele rosii si se amesteca din nou ușor.

Se decoreaza cu verdeata  si se serveste.

Pofta Buna.