DESIETRA KAVIAR STERLETKAYA ALBINO 50g
Calitate premium

DESIETRA KAVIAR STERLETKAYA ALBINO 50g

330 RON 265 RON TVA inclus
530 RON / 100 gr

Disponibilitate: Indisponibil: 0 buc.

Greutate: 50gr

Cod produs: 4832

Producator: DESIETRA

 • Descriere
 • Comentarii (0)
 • ALBINO STERLETKAYA (latin Acipenser ruthenus - Albino)

  DESIETRA Albino Sterletkaya acest caviar este obținut de la sturionul Desietra Albino Sterlet (latin Acipenser ruthenus - Albino). Gustul și consistența sa sunt aceleași cu cele ale Sterletkaya. Un lucru iese în evidență imediat la acest caviar cu o dimensiune de 1,5-2 mm: bobul său de culoare crem, aproape alb. Întrucât această delicatesă extraordinară era atât de rară în trecut, doar Țarii și Șahii aveau privilegiul de a o putea savura. Din acest motiv, acest caviar este cunoscut și astăzi ca „caviarul Țarului sau a Șahului”.

  Fiecare dintre speciile de sturioni ale companiei Desietra produc un caviar unic, cu un gust inconfundabil. Soiurile diferă prin mărimea boabelor, textura, fermitatea cochiliei și prin culoarea lor.

  Toți sturionii din crescatoriile Desietra provin din urmașii lor. În scopuri de reproducere, sunt sortate exemplarele părinte în funcție de anumite criterii cum ar fi sănătatea, stadiul precoce, dimensiunea și culoarea bobului. În creșterea și îngrășarea sturionului, se folosesc numai furaje care nu conțin ingrediente modificate genetic și nu sunt utilizate medicamente, hormoni sau antibiotice.

  Colectarea icrelor se face prin abatorizarea peștelui.

  Produs 100% natural

  A se păstra la 0+4 c

  *pentru mai multe detalii accesati site-ul  producatorului  https://d.de/stoerarten-und-kaviarsorten/

 • Adauga un comentariu