DESIETRA KAVIAR BELUGA 50g
Calitate premium

DESIETRA KAVIAR BELUGA 50g

993 RON TVA inclus
1986 RON / 100 gr

Disponibilitate: Indisponibil: 0 buc.

Greutate: 50gr

Cod produs: 4332

Producator: DESIETRA

 • Descriere
 • Comentarii (0)
 • BELUGA (lat. Huso huso)

  DESIETRA Beluga caviar este cel mai fin și mai scump caviar pe care îl obține compania Desietra. Boabele sale, cu dimensiuni de peste 3,2 mm, sunt cele mai mari dintre soiurile de caviar de sturioni. Acest lucru nu este deosebit de surprinzător, deoarece este, de asemenea, cel mai mare pește de acest gen. O beluga complet crescută (lat. Huso huso) cântărește cu ușurință o tonă sau mai mult. Gustul său este cremos și suculent. Spectrul său de culori variază de la gri oțel la negru până la negru-maro.

  Fiecare dintre speciile de sturioni ale companiei Desietra produc un caviar unic, cu un gust inconfundabil. Soiurile diferă prin mărimea boabelor, textura, fermitatea cochiliei și prin culoarea lor.

  Toți sturionii din crescatoriile Desietra provin din urmașii lor. În scopuri de reproducere, sunt sortate exemplarele părinte în funcție de anumite criterii cum ar fi sănătatea, stadiul precoce, dimensiunea și culoarea bobului. În creșterea și îngrășarea sturionului, se folosesc numai furaje care nu conțin ingrediente modificate genetic și nu sunt utilizate medicamente, hormoni sau antibiotice.

  Colectarea icrelor se face prin abatorizarea peștelui.

  Produs 100% natural

  A se păstra la 0+4 c

  *pentru mai multe detalii accesati site-ul  producatorului  https://d.de/stoerarten-und-kaviarsorten/

 • Adauga un comentariu