DESIETRA OSIETRA 125g
Calitate premium

DESIETRA OSIETRA 125g

861 RON TVA inclus
688.8 RON / 100 gr

Disponibilitate: Indisponibil: 0 buc.

Greutate: 125gr

Cod produs: 4131

Producator: DESIETRA

 • Descriere
 • Comentarii (0)
 • OSIETRA (latin Acipenser gueldenstaedtii)

  DESIETRA Osietra caviar este obținut din sturionul rus (latin Acipenser gueldenstaedtii), Desietra fiind unul dintre puținii producători din întreaga lume care oferă caviar Osietra autentic. Boabele sale cu o dimensiune de peste 2,7 mm impresionează prin gustul său tipic de nucă, care este foarte popular printre cunoscători și coaja sa plăcută de fermă. Gustul său este considerat fin și elegant, dar totuși expresiv. Spectrul de culori variază de la verde măslin la maro deschis până la gri și negru.

  Fiecare dintre speciile de sturioni ale companiei Desietra produc un caviar unic, cu un gust inconfundabil. Soiurile diferă prin mărimea boabelor, textura, fermitatea cochiliei și prin culoarea lor.

  Toți sturionii din crescatoriile Desietra provin din urmașii lor. În scopuri de reproducere, sunt sortate exemplarele părinte în funcție de anumite criterii cum ar fi sănătatea, stadiul precoce, dimensiunea și culoarea bobului. În creșterea și îngrășarea sturionului, se folosesc numai furaje care nu conțin ingrediente modificate genetic și nu sunt utilizate medicamente, hormoni sau antibiotice.

  Colectarea icrelor se face prin abatorizarea peștelui.

  Produs 100% natural

  A se păstra la 0+4 c

  *pentru mai multe detalii accesati site-ul  producatorului  https://d.de/stoerarten-und-kaviarsorten/

 • Adauga un comentariu